•  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

In Memoriam Nico Ponne

Vol ongeloof hebben we vernomen dat Nico Ponne, bestuurslid, supervisor en organisator bij DDS tijdens zijn vakantie is overleden. Onze gedachten zijn vooral bij Stella, Babs, Stef en Rody. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij dit enorme verlies.

 nico

29 September 2018
Dutch Open Orientaals

Rosmalen
Inschrijven

Agenda Regio Noordwest

De volgende wedstrijden staan op de agenda voor de regio Noordwest:

Lees meer...

Agenda Regio Zuidoost

De volgende wedstrijden staan op de agenda voor de regio Zuidoost:

Lees meer...

Nieuwsbrief Oktober 2017

We gaan al bijna het nieuwe seizoen weer in. Om alles weer even duidelijk te hebben hebben we nog even een paar belangrijke zaken bij elkaar gezet:

Reclame op kleding

Om de juryleden niet te beïnvloeden kan men niet aan de wedstrijd deelnemen in kleding waar reclame of naam, van dansscholen op vermeld is.

Lees meer...

Fotos Europees Kampioenschap in Ostrava 2016

Een (voorlopig) zeer beperkt aantal foto's van het Europees Kampioenschap Hip Hop, Electric Boogie en Breakdance dat van 8 t/m 11 juni 2016 in Ostrava, Tsjechië plaatsvond is hier beschikbaar.

DDS Wereldkampioenen 2016

Het Wereld Kampioenschap Hip Hop, Electric Boogie, en Break Dance verloopt niet bepaald ongunstig voor de DDS dansers. Na afloop van de wedstrijd zijn we 4 wereldkampioenen rijker. Gefeliciteerd team Cheetahs bij de Groups Children, Sara Pete & Yulia Brink bij de Duos Children, Jennifer Romen bij de Solos Girls Adults en team Dancety bij de Groups Adults.

Naast deze kampioenen is er nog een 2e (finale)plaats voor Unexpected (Formation Kids), een 3e voor Sara Pete (Solos Girls Kids) en No Limits Crew (Groups Juniors), een 4e plaats voor Marije Boute (Solos Girls Juniors) en Jennifer Romen (Battles Solos Adults), een 5e plaats voor Lars Peters (Solos Boys Juniors) en Merel Donkers en Luna Kuijten (Duos Juniors), en een 7e plaats voor MoveXtreme (Groups Juniors).
De disciplines waarin bij Dutch Dance Sports wedstrijden gedanst wordt, zijn onderverdeeld in 3 hoofdgroepen: Streetdance, Performing Arts, en Couple Dances. Klik hieronder de afzonderlijke disciplines aan voor verdere informatie...

Web Links

Voor fotos, videos, en links naar andere organisaties, zie hier!

facebook_page_plugin