•  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  


Deze pagina bevat beknopte informatie over Stichting Streetdance Nederland (SSN) handelend onder de naam Dutch Dance Sports.
Dutch Dance Sports organiseert in Nederland wedstrijden in diverse dansdisciplines zoals Ballet, Belly Dance, Break Dance, Electric Boogie, Hip Hop, Jazz Dance, Moderen, Show Dance, Salsa etc.. Uitgebreide informatie hierover vindt u op de website van Dutch Dance Sports, www.dutchdancesports.com.
Het bestuur bestaat uit de volgende personen:
Mariska Tauber Voorzitter / Coördinator jury Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wendy Zijlmans Bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ronald Denkers Coördinator wedstrijden en organisatoren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ida Lauwers  Secretaris/Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Erik van Haperen Bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nico Ponne Bestuurslid /Supervisor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het bestuur wordt in haar taken ondersteund door:

     
Chris Scholten Supervisor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Deelnemerschap

Aangezien Dutch Dance Sports een stichting is (Stichting Streetdance Nederland), heeft zij geen leden maar deelnemers.

Kosten deelnemerschap: € 75,-- per jaar.
Het deelnemerschapsgeld kan niet contant worden betaald, maar dient over gemaakt te worden op ons bankrekeningnummer (SSN, Rabobank 3137.32.124 te Eersel).

Aanmelden als deelnemer kan bij ons secretariaat via de email. U ontvangt dan een persoonlijke inlogcode om uw dansers via onze database voor wedstrijden in te schrijven.

Wedstrijden
De entree prijs voor deelnemers op een wedstrijd bedraagt € 8,- per persoon. Uitzondering hierop is de Dutch Open Streetdance. Daar bedraagt de prijs per persoon per categorie waaraan men deelneemt.

 

Categorie Aantal
Solos 1 persoon
Duos 2 personen
(Small) Group 3-7 personen
Formations 8-24 personen

 

Bij een aantal disciplines/categorieën wordt op een eigen muziekmix gedanst; andere disciplines/ categorieën dansen op muziek van Dutch Dance Sports. De lengte van de muziek kan varieren per discipline/categorie. Raadpleeg de website van Dutch Dance Sports voor details.

 
Dansers worden op grond van hun geboortejaar ingedeeld in een leeftijdscategorie. Voor de actueel geldende indeling, zie de wedstrijdagenda.

 

 

Bij de discipline Hip Hop wordt soms gewerkt met meerdere niveaus. Dit kunnen zijn:
- PreChamps (beginnersniveau)
- Master (gevorderden)
- Star (internationaal niveau)

 

Men kiest zelf op welk niveau men begint. Men promoveert automatisch naar een hogere klasse als men twee maal eerste geworden is in de lagere klasse. Danst men eenmaal in een hogere klasse, dan kan men niet terug naar een lagere klasse.

Danslicentie
Iedere sporter (in ons geval danser) moet geregistreerd zijn. Iedere danser dient op de eerste wedstrijd een kopie van zijn/haar legitimatiebewijs in leveren met 1 pasfoto. De kosten bedragen € 15,-- per seizoen. Zij ontvangen dan een danslicentie.
*) De danslicenties gelden vooralsnog alleen voor de Streetdance disciplines.
 
 
Algemene informatie
Deelnemen aan een wedstrijd.
Indien men interesse heeft om deel gaan te nemen aan wedstrijden van Dutch Dance Sports raden wij altijd aan eerst een wedstrijd te komen bekijken om te zien hoe alles reilt en zeilt.

Inschrijven voor een wedstrijd
Kijk goed op de website zodat u tijdig inschrijft en niet voor teleurstellingen komt te staan omdat de inschrijfperiode is verstreken.
facebook_page_plugin