•  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Hoe weet ik of ik ingeschreven ben voor een wedstrijd?

Vraag
Ik dacht dat ik ingeschreven was voor een wedstrijd in een van de solo categorie├źn. Op de wedstrijd aangekomen blijkt er voor mij echter geen startnummer te zijn omdat ik niet ingeschreven ben. Hoe kan dit? Hoe weet ik of ik ingeschreven ben voor een wedstrijd?

Antwoord
De Dutch Dance Sports dans- of sportschool waar je bij bent aangesloten schrijft je via de Dutch Dance Sports wedstrijddatabase in voor de wedstrijden. De inschrijving voor een bepaalde wedstrijd sluit 2 weken voor de wedstrijddag op vrijdagavond 24.00 uur. Voorbeeld: de inschrijving voor de wedstrijd van zaterdag 21 december sluit dus op vrijdagavond 7 december om 24.00 uur. Let op: deze regel geldt niet voor de Dutch Open Streetdance! Daar sluit de inschrijving 3 weken voor de wedstrijd.
In de periode tussen het sluiten van de inschrijving en de wedstrijddag zelf worden de inschrijvingen en de eventuele afmeldingen verwerkt. Zo worden onder andere de startnummers toegekend en afgedrukt, wordt de timetable bepaald aan de hand van het aantal deelnemers per categorie, wordt gecontroleerd of dansers bij de juiste categorie ingeschreven zijn, etcetera.
De verantwoordelijkheid voor een correcte inschrijving ligt niet bij Dutch Dance Sports, maar volledig bij de Dutch Dance Sports dans- of sportscholen. Als danser kun je ook zelf vaststellen of je ingeschreven bent. Kijk daartoe op de wedstrijdagenda pagina op deze website. Via deze pagina worden de inschrijvingen per wedstrijd toegankelijk gemaakt. Sta je niet op de lijst neem dan direct contact op met je dans- of sportschool (eventueel met kopie naar Dutch Dance Sports).